Hlavní obsah

Tom Cruise stráví Vánoce se všemi svými dětmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Poprvé od rozvodu s třetí manželkou Katie Holmesovou promluvil Tom Cruise o své rodině. V Londýně na premiéře filmu Jack Reacher: Poslední výstřel hovořil o plánech na Vánoce. Bude je trávit se všemi svými dětmi včetně Suri, kterou má právě s poslední chotí Katie.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise

Článek

„Naplánovali jsme si na Vánoce spoustu výjimečných věcí. Všichni budeme spolu. A já se na to moc těším,“ uvedl Tom s tím, že svátky stráví s dvacetiletou Isabellou, sedmnáctiletým Connorem a šestiletou Suri.

Právě nejmladší dceru měl Cruise i na svátek Díkuvzdání, takže se dlouho spekulovalo, že Vánoce bude trávit s Katie a její rodinou.

Tom od srpna žije v Londýně, kde natáčí film All You Need Is Kill. „Pracujeme sedm dní v týdnu. Ale mně to moc vyhovuje. Nezabere mi to veškerý čas, ale mám teď fakt dost napilno a mně se to tak líbí,“ dodal padesátiletý herec.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt nenávidí Santu Clause

Americký herec Brad Pitt miluje střelné zbraně, vystát však nemůže jiný symbol americké kultury – Santu Clause. Dědu v červeném kožíšku, který roznáší dětem...

Výběr článků

Načítám