Hlavní obsah

Miss Jitka Válková už ví, jaký vánoční dárek od přítele dostane

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Česká Miss Jitka Válková pod vánočním stromkem překvapení nenajde. Její přítel Míra Cipra se totiž rozhodl, že Jitku obdaruje lyžařským zájezdem, ale řekl jí to dopředu, aby si mohla sama vybrat místo a hotel, kde by se jí nejvíc líbilo.

Článek

Ještě pár dní a Česká Miss Jitka Válková si vybere svůj vánoční dárek. „Dostala jsem od Mirka k Vánocům týden v Alpách, užijeme si lyžování na ledovci, je pravda, že jsem se naučila lyžovat až kvůli němu, a to před dvěma lety,“ míní sympatická Česká Miss.

A jak je na tom ona s vánočním dárkem pro partnera? „Můj vánoční dárek si vybereme poté, co se vrátíme z Alp, a pak doufáme, že si pojedeme zalyžovat do Krkonoš, kam rádi oba jezdíme,“ říká přítel Mirek Cipra.

Jitka s přítelem Mirkem si nenechali ujít VIP mikulášskou party v módním salónu Ikona, a jelikož Jitka miluje módu, pokukovala i po kouscích od módního návrháře Mirka Bárty. Že by se jí zachtělo ještě nějakého dárečku a nepřímo to příteli naznačovala?

A jak je na tom, co se týče útraty za vánoční dárky? „Mám tendenci rodině vynahrazovat to, že na ně nemám čas. Je pravda, že Mirek mě tak trochu brzdí a říká, šetři si,“ prozrazuje Jitka.

„Můj nejhorší dárek pod stromečkem byla kdysi knížka a nějaké tričko, vím, že jsem z toho byla tehdy strašně smutná. Teď ale vím, že Vánoce jsou úplně o něčem jiném a že můj smutek byl tehdy zbytečný,“ tvrdí Jitka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám