Hlavní obsah

Slovenská zpěvačka Mista a její štědrovečerní menu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Krásná slovenská zpěvačka Mista žije v Čechách, ale na Vánoce se vždy vrací za svojí rodinou do Bratislavy. Jak u rodiny z východního Slovenska vypadá štědrovečerní menu?

Jak bude zpěvačka Mista trávit VánoceVideo: Novinky

 
Článek

Zpěvačka Mista bude Vánoce trávit na rodném Slovensku. Její rodina pochází z východního Slovenska, ale svátky budou trávit v novém bydlišti v Bratislavě. "Poslední koncert mám 22. prosince, hned pak vyrážím na Slovensko a vracím se zase po Novém roce. Už se hrozně moc těším," řekla Novinkám Mista.

A jak bude vypadat štědrovečerní menu? "Protože je moje rodina z východního Slovenska, budeme mít bobaľky s kapustou. Jako hlavní chod bude řízek se salátem, protože nemám vůbec ráda ryby a nebude chybět polévka kapustnica," prozradila Mista.

Cukroví nepeče, vše nechává na mamince. "Jsem tu sama v Praze, někdy si vařím a peču, a když přijdu na Vánoce domů, nechám se obskakovat. Všichni mi vaří, pečou a je to úžasné," dodala zpěvačka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám