Hlavní obsah

Modelka Kateřina Průšová chce k Vánocům normálního chlapa

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Kateřina Průšová se po úrazu kolena nebojí a vyrazí opět na lyže. „Mám připravenou malou ortézu, jsem duší horalka, takže se lyžování rozhodně vzdát nechci,“ míní Průšová.

Článek

Průšová se nemůže již dočkat a chystá se na Vánoce. „Jsem hodně rodinně založená, takže mě baví připravovat vánoční výzdobu, péct a nakupovat dárky, i když mi rodiče každoročně říkají, ať neutrácím, vždy se jim snažím udělat radost,“ říká modelka, která přiznala, že po pracovní stránce byl tento rok hodně úspěšný, po osobní stránce to ale byla prý spíše katastrofa.

„Doufám, že příští rok bude na lásku mnohem lepší, než byl tento, že konečně najdu nějakého normálního chlapa, se kterým třeba jednou založím rodinu,“ uvedla.

Po pracovní stránce to ale bylo jiné. „Dařilo se mi, nafotila jsem různé kampaně, kalendáře, byl to hodně plodný rok,“ prozrazuje Průšová, která miluje i mikulášské večírky. Potkali jsme ji na podobné párty v módním salónu na Letné, nenechala si ujít módní přehlídku Jiřiny Tauchmanové, hair show Chrise Orteggy i hudební vystoupení zpěvačky Misty, která se vrátila po tříměsíčním turné v Číně.

Silvestra chce modelka strávit v zahraničí. „Ještě přesně nevíme kde, ale bude to s přáteli, necháme to asi na poslední chvíli,“ dodala Průšová.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční strom už září i ve Washingtonu

I ve Washingtonu už se těší na nadcházející Vánoce. Před Capitolem, kde schůzuje zákonodárný sbor Spojených států amerických, totiž září vánoční strom. V úterý...

Výběr článků

Načítám