Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová si k Vánocům přeje třetí dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Herečka Gwyneth Paltrowová ještě před Vánocemi a koncem roku vyslovila přání, které by chtěla, aby se příští rok splnilo. Má s manželem Chrisem Martinem děti Apple a Mosese, ale touží po trojlístku ratolestí. Otěhotnět chce co nejdříve, už tak bude mezi nejstarší Apple a tím nejmladším rozdíl minimálně osm let.

Foto: Profimedia.cz

Gwyneth Paltrowová

Článek

„Můj mozek říká, že už jsem za zenitem, že mám velké děti a nechci se znova vracet k přebalování. Ale jistá část mé osoby by moc ráda měla třetí dítě. Samozřejmě, jsem už na to stará!“ svěřila čtyřicetiletá hollywoodská blondýna v interview pro magazín InStyle.

Pro Gwyneth je mateřství důležitější než kariéra. Kvůli dětem se často rozhodne řadu rolí odmítnout. „Já si vybírám jednu vedlejší roli ročně. Některé ženy zvládají mateřství a kariéru, ale já ne,“ přiznala herečka.

Manželka rockera Chrise Martina ze skupiny Coldplay prý po druhém mateřství zažívala velmi těžké chvíle, kdy matka dítě odmítá. „Když se narodila Apple, měla největší modré oči. Dívala jsem se do nich a ony se dívaly na mě, já měla pocit, že se narodila, aby mě všecko naučila. Ale po Mosesovi jsem najednou měla poporodní depresi. To bylo velmi těžké období, ale věřím, že kvůli tomu se do něj dokážu víc vcítit a on do mě,“ dodala Gwyneth.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám