Hlavní obsah

Hanka Svobodová si užívá na Vánoce obžerství

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hana Svobodová se již nyní těší na Vánoce hlavně proto, že se konečně pořádně nají. Modelka drží celý rok diety a kvůli postavě jí jen zdravě. Štědrý den je ale výjimkou.

Článek

"Je to jedinej den, kdy pořádně žeru celý den. A to takovým stylem, že mi i loni máma brala jídlo z ruky. Jsou to strašné hody. Nemám problém spořádat štangli salámu, kilo salátu, tři řízky, čtyři kapry, vánočku, cukroví. Prostě, co se do mě vejde," řekla Novinkám Hana Svobodová.

Druhý den ale už zase začíná zdravá strava. Po svátcích musí expřítelkyně moderátora Leoše Mareše na módních přehlídkách zase do plavek a špíčky na bříšku by asi nebyly ideální.

"Druhý den už jím to svoje dietně. Všude nám po návštěvách cpou vánočky, cukroví, chlebíčky, ale to už odolávám. Je to ale těžký. Protože návštěv absolvujeme fakt dost. Bydlím ve vesnici, kde je asi 130 obyvatel a asi půlka je naše rodina. Vánoce máme hodně rodinné," dodala modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Výběr článků

Načítám