Hlavní obsah

Dcera Kateřiny Kristelové si pod stromeček přeje živou Dádu Patrasovou

– Praha
Novinky, David Zápal

Moderátorka Kateřina Kristelová sice v soukromí po rozvodu s manželem zažívá konečně fajn časy kvůli vztahu s kolegou moderátorem Kazmou, přesto má ale teď obří trápení, se kterým si neví rady. „Má dvouapůlletá dcera Claudie si přeje od Ježíška Dádu Patrasovou,“ směje se legračnímu vánočnímu přání Kristelová.

Článek

„Pod stromeček chce živou Dádu. A aby s námi bydlela. Když jsem se jí zeptala, zda i s Felixem Slováčkem, manželem paní Dagmar, tak nadšeně souhlasila,“ baví Kateřinu její roztomilá dcerka, která si královnu dětských srdcí Dagmar Patrasovou nadevše zamilovala.

Foto: Profimedia.cz

Kateřina Kristelová s dcerou

Vánoce Kateřiny se jinak ponesou v tradičním duchu. Nejvíc se těší na rozzářené oči své holčičky. „Vypnu si telefon a budeme sledovat pohádky, jíst cukroví, chodit na procházky a odpočívat. Vánoční atmosféra mě vždy bavila a určitě udělám vše pro to, abych ji připravila co nejkrásnější,“ dodala moderátorka.

Reklama

Související články

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23....

Výběr článků

Načítám