Hlavní obsah

Světlana Nálepková se těší na svátky v česko-ruském duchu

Novinky, David Zápal
Praha

Světlana Nálepková nemá o Vánocích rozhodně vůbec ráda samotu. Spíš naopak. „Snažím se je trávit v kruhu svých blízkých přátel. Každý večer je zvu na návštěvu, abychom mohli být spolu a užili si je,“ říká kudrnatá zpěvačka, která nedávno vytvořila živý betlém a Novinkám přiznala, že o svátcích nezapomíná ani na ruské tradice.

Článek

„Ctíme tradiční české vánoční zvyky. Vaříme ale také ruskou kuchyni, protože mám ruské kořeny. Maminka proto připravuje třeba marinovaného kapra, děláme ale také řízky, protože rybu všichni nemusíme. Sama jsem velká kuchařka, miluju vaření, ale pečení cukroví se vzdávám, pečou za mě babičky,“ svěřila se Světlana.

Ta má za sebou neobvyklé natáčení vánočního kuchařského pořadu VIP Prostřeno!. „Podařilo se nám vytvořit živý betlém, strašně se mi to líbilo. Byla tam asi tak třetina vesnice včetně dětí, oveček nebo Tří králů. Kdyby se mi to povedlo zopakovat i během vánočních svátků, bylo by to moc krásné,“ doufá zpěvačka.

Nálepková má výrazně mladšího partnera, který naštěstí ctí emancipaci a Světlaně s přípravami na nejkrásnější svátky roku pomáhá. „Václav je z Moravy, takže strašně dobře vaří. Zakládá si na všech těch zdravých českých jídlech. Umí dělat salát, kapra, řízky i rybí polévku. Vánoční vaření tak není jen na mně,“ dodala Světlana Nálepková.

Reklama

Související články

Diana Kobzanová kupuje k Vánocům okna a dveře

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová si postěžovala, že na Vánoce ji žádné překvapení nikdy nečeká. Partnerovi musí přesně říct, co by si přála, a to také pod...

Výběr článků

Načítám