Hlavní obsah

Štědrý večer Jiřího Pomeje: Bez dárků a u krabice od banánů

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec a producent Jiří Pomeje se na nadcházející vánoční svátky neobyčejně těší. Již podruhé je bude trávit po boku velmi půvabné přítelkyně Andrey Šťastné a chystá se je slavit víc radostí z přítomnosti milované ženy, než materiálně. "Zakázali jsme si vánoční dárky, můžeme si dát jen jednu malou pozornost," sdělil Novinkám Pomeje.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Pomeje

Článek

„Vánoce budeme slavit natřikrát. Třiadvacátého s rodinou Andrey, Štědrý den sami a den poté s mou rodinou. Loni jsme se právě nastěhovali do nového bytu a kromě matrace tam nebylo nic. Ani židle, stůl či skříně. Takže jsme si štědrovečerní tabuli udělali z banánovky. Byly to nejromantičtější Vánoce v mém životě, proto, i když dnes už všechno vybavení máme, i letos ta krabice nesmí chybět,“ říká herec, který se po letech vrací i do filmu, když dostal významnou roli v remaku francouzské Angeliky.

„Odpoledne se projdeme po Václavském náměstí. Bude to už podruhé, takže se z toho stane tradice. A s těmi dárky je to jasné. Dáváme si je celý rok, takže o Vánocích se budeme hlavně radovat z toho, že jsme spolu, a ne z drahých překvapení,“ dodal Pomeje.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční hvězda rozzáří každou domácnost

Vánoční hvězda neboli poinsettie je nedílnou součástí adventního období v mnoha domácnostech. Přitom se jedná o vcelku nenáročnou rostlinu. Stačí pár...

Výběr článků

Načítám