Hlavní obsah

Lucie Bílá se na Vánoce schází s celou vesnicí

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Zpěvačka Lucie Bílá neponechává nákup vánočních dárků náhodě. „Dárky sbírám už od září, protože chci být připravená. Vánoční turné mi totiž letos končí až 23. prosince, a to bych toho moc nestíhala,“ svěřila se. A upřesnila, jak se u nich v Otvovicích na Vánoce scházejí.

Lucie Bílá a její VánoceVideo: Novinky

 
Článek

U stolu ve zpěvaččině domě na Vánoce večeří nejen ona s přítelem a synem. „Bývají u nás i moji rodiče a maminka mého partnera. Ale setkává se ten den celá rodina, protože jsme všichni v jedné vesnici. Bydlíme vedle kapličky a tam se celá vesnice ještě před štědrovečerní večeří schází. Zapálíme svíčky, popřejeme si a zazpíváme. To je tradice, která se netýká jen mojí rodiny,“ vyprávěla.

A co se u Lucie doma jí? „Mám ráda mámin bramborový salát. Sama jsem se o něj pokoušela. Ale i když tam dávám stejné věci, nikdy není tak dobrý. Můj táta zase dělá řízky, smažíme kapra. Ale od té doby, co mám Petra, máme i vlastní rybí polévku. Tu jsem nikdy nevařila a vždycky jsem si ji vyprosila od sousedů. Mívala jsem tak i pět druhů. Ale ta Péťova je stejně nejlepší,“ chválila Petra Makovičku.

Kdyby chtěl někdo Lucii potěšit, má v dárcích jasno. „Nechci dárky pro Lucii Bílou, ale pro Hanku Zaňákovou. Takže různé příze, háčky, nebo knížky, jak se co dělá v ručních pracích,“ přiznala.

Reklama

Související témata:

Související články

Barvou letošních Vánoc je šedá

Tradičními barvami Vánoc vždy byly zlatá, červená a zelená. I Vánoce ovšem podléhají módě. Letos tedy tradiční barvy ustupují do pozadí a nahradit se je chystá...

Diana Kobzanová kupuje k Vánocům okna a dveře

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová si postěžovala, že na Vánoce ji žádné překvapení nikdy nečeká. Partnerovi musí přesně říct, co by si přála, a to také pod...

Výběr článků

Načítám