Hlavní obsah

Santa visel při ceremoniálu za vousy. Ale vydržel, nechtěl zklamat děti

Novinky, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Velmi kuriózní nehoda postihla Santu Clause v britském Readingu. V nákupním středisku při tradiční ceremonii rozsvěcení vánočních světel zůstal viset za vousy 4,5 metru nad zemí. A nevěděl, co má dělat.

BEZ KOMENTÁŘE: Santa uvízl za vousy v nákupním centru, osvobodit ho musela armádaVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Steve Chessell alias Santa Claus z 11. technického praporu britské armády z Arbofieldu dostal za úkol, aby dramaticky vstoupil do letošního slavnostního rozsvěcení vánočních světel - a to se mu opravdu povedlo! 32letého "Santu" zachránil až jeho kolega poté, co nešťastník bezmocně visel dlouhých 40 minut ve vzduchu nad nákupním centrem.

Vše se událo poměrně rychle. Santa měl prolézt dírou ve stropě, ze které viselo lano. Jenže ztratil rovnováhu, a jak hmátl po laně, vousy se mu zachytily v karabině.

Mohl se docela snadno osvobodit, kdyby sundal umělé vousy. Ale protože za žádnou cenu nechtěl zklamat přihlížející děti, visel na laně, dokud mu nepomohl jeho kolega.

Mluvčí galerie Stephanie Maynardová jeho chování ocenila jako velmi profesionální a řekla, že reakce lidí byly různé: "Jedni byli polomrtví strachy, druzí to považovali za tu nejlegračnější věc na světě". Dodala, že “obvykle se po rozsvícení světel centrum vyprázdní, ale letos tam zůstala spousta lidí, kteří chtěli vědět, jestli se Santa dostane v pořádku dolů".

Zaseklý americký Santa se zbavil vousů

Nestalo se poprvé, že se Santovi zamotaly vousy a on za ně zůstal viset nad zemí. Ne každý je ale takový hrdina jako ten z Readingu, který má na zřeteli především dětské vánoční představy. Před rokem se za vousy zasekl Santa Claus v americkém nákupním centru v Palm Beach Gardens.

Během své zoufalé snahy vyprostit se z nastalé trapné situace přišel o veškeré maskování hlavy - bílé vousy i vlasy. A moderátorka akce nakonec musela přihlížejícím dětem sdělit, že to není skutečný Santa, ale pouze jeho pomocník.

Reklama

Související témata:

Související články

Diana Kobzanová kupuje k Vánocům okna a dveře

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová si postěžovala, že na Vánoce ji žádné překvapení nikdy nečeká. Partnerovi musí přesně říct, co by si přála, a to také pod...

Výběr článků

Načítám