Hlavní obsah

Angelina Jolie si napsala o dárky pod stromeček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

České děti píšou o dárky Ježíškovi. Děti v USA píšou podobné dopisy Santu Klausovi. V Británii mají zase Otce Vánoc a jemu o víkendu psala Angelina Jolie a nechala pořádně vydělat britské poště. Spolu s šesti dětmi, které má s Bradem Pittem, napsala a poslala celou hromadu dopisů.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie

Článek

Angelina přinesla dopisy na poštu v Littlebourne v hrabství Kent, tamní poštovní úřednice Fiona Lindsayová pak o tom vyprávěla magazínu People.

„Bylo to moc milé. Všechny děti poslaly dopisy Otci Vánoc a chovaly se naprosto skvostně. Tak jako jiné děti v cukrárně, byly nadšené, ale Angelina je všechny dokonale zvládala. Ona sama byla velmi milá a velmi slušně se chovala. Já jsem z toho byla nejprve v šoku, ale Angelina byla velmi příjemná, takže jsem se brzy uvolnila. Děti si nakoupily hromadu sladkostí, nějaké hračky a nějaké časopisy, pak jsme si povídali o tom, jak se mají a co si dají k večeři. Bylo to milé. Všichni byli tak slušní a příjemní. Je to fakt skupina úchvatných veselých dětí,“ jásala Lindsayová v rozhovoru pro People.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži neumějí nakupovat dárky

Nepadnoucí a nehezké spodní prádlo, DVD nosiče a potřeby k úklidu domácnosti. To jsou podle žen naprosto nevhodné dárky, které od mužů nejčastěji dostávají....

Výběr článků

Načítám