Hlavní obsah

Jamie Oliver bude na Vánoce vařit u Brada Pitta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Herec Brad Pitt se dlouhá léta přátelí se slavným kuchařem Jamiem Oliverem. A britský mistr kulinářského umění se snažil hollywoodského herce zasvětit do svých kuchařských triků. Zatímco Angelina nevaří vůbec, Brad se o to aspoň pokoušel. Přesto snahu připravit letos na Boží hod vánoční rodinnou večeři vzdal. A pozval si na 25. prosince k sobě do londýnského domu právě Jamieho, jenž má za něj roli kuchaře převzít.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt a Angelina Jolie

Článek

Oliver tak s Bradem, Angelinou a jejich šesti dětmi stráví první vánoční svátek a přivede do slavné rodiny i svou manželku a děti.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Oliver

„Jamie kamarádí s Bradem od dob, kdy se oženil s Jennifer Anistonovou, ale Angelina ho má ráda taky. Jamie přijede do jejich domu v Surrey letos na Vánoce uvařit večeři. Brad ho požádal poté, co se u něj loni chtěl naučit vařit. Jamie se ho snažil něco naučit, ale Brad je v kuchyni nepoužitelný,“ píše britský The Sun.

Ještě příšerněji dopadají vařící pokusy Pittovy partnerky Angeliny Jolieové. Jednou se pokusila připravit na Den díkůvzdání pečeného krocana. O nic podobného se prý ale už nikdy pokoušet nehodlá.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám