Hlavní obsah

Rihanna dostane za rozsvícení vánočních světel v Londýně 150 miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Rychle a velmi lehce si vydělá v přepočtu 150 miliónů korun zpěvačka Rihanna. Pozvali si ji do nákupního centra Westfield Stratford v Londýně, aby tam rozsvítila vánoční světýlka. Za spuštění předvánoční sezóny dostane pět miliónů liber. V ceně je samozřejmě několik písniček, které přítomným zazpívá.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Článek

“Rihanna je nadšená. Ví, že je to velká akce pro všechny, a fandí tomu, pokud to bude vyhovovat jejímu rozvrhu. Westfield teď měl v tržbách úžasný rok kvůli olympiádě, takže chce úspěch náležitě oslavit… Podle odhadů by Rihanna mohla přitáhnout až dvacet tisíc lidí,” píše britský list The Sun.

Provozovatelé nákupního centra ve Westfieldu původně chtěli Spice Girls, ale jejich angažmá bylo příliš komplikované a nakonec zvítězila Rihanna.

“Letos chceme poděkovat našim věrným zákazníkům tím, že jim dáme něco, na co nikdy nezapomenou,” potvrdil generální manažer obchodu Myf Ryan. Termín bude včas upřesněn.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám