Hlavní obsah

Herci Skopeček a Tichánková: Vánoce už jsou pro mladší

– Praha
Novinky, David Zápal

Herečtí matadoři Jan Skopeček (86) a Věra Tichánková (90) si ve svém požehnaném věku už na Vánoce příliš nepotrpí. "Je to pro mladší. Budeme spolu se ženou, ale nějak už vánoční svátky neprožíváme," prozradil Novinkám představitel mnoha sluhů anglického střihu.

Článek

Herec v září zkolaboval kvůli vysokému tlaku a musel do nemocnice, nyní se mu už ale daří lépe. "Na to, kolik nám je se ženou let, se nám vede výborně. Samozřejmě zdraví zlobí, ale není to taková hrůza. Věra už nehraje, mě čeká po Novém roce zase, jako vždy, divadlo," těší se do práce vitální herec.

A co si se ženou dávají za dárky? "Už jsme spolu oslavili tolik Štědrých dnů, že opravdu jen maličkosti. Tenhle bude šedesátý druhý v manželství! Budeme se dívat na televizi a povídat si. A co se týče cukroví, žena má těžkou cukrovku, tak to s ním nebude zas až tak valné," krčí rameny manžel slavné Černé kroniky z filmu Ať žijí duchové.

Sváteční atmosféru a ducha Vánoc prožije herecký pár paradoxně až těsně na konci roku. "To za námi přijede rodina z Francie, takže s nimi zpětně svátky oslavíme," dodal Skopeček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám