Hlavní obsah

Standa Hložek svého prvního a posledního kapra zabil před pěti lety

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Zpěvák Standa Hložek je citlivá povaha. Teprve před pěti lety zabil svého prvního kapra. "Manželka by to už vůbec nezvládla a nikdo jiný tam nebyl. Byl to hrozný zážitek. Já bych ani mouše neublížil," vyprávěl Novinkám.

Článek

Standa je otcem tří dětí, ale už jsou dospělé, takže Vánoce jsou pro něj spíš dobou setkávání než velkých nákupů dárků. "Ještě 22. prosince koncertuju, tak moc nestíhám. A to ještě o svátcích musíme i na Moravu, odkud pocházím," řekl zpěvák.

Vánoce bude letos trávit na chalupě, kterou dával sám dohromady. Ale čeká ho další povinnost. "V Praze bych normálně kapra koupil. Tam ale musím povinně do sádek, to by mi místní chlapi neodpustili. Kapříka míváme vždycky aspoň den doma ve vaně, to je taková moje tradice," přiznal.

"Ale když pak dojde na zabíjení, je to hrozné. Sice jsem to jednou zvládl, ale od té doby chodím radši za sousedem," přiznává.

Reklama

Související témata:

Související články

Dana Morávková má tři Štědré večery

Herečka Dana Morávková s manželem, skladatelem Petrem Maláskem a synem Péťou mají vždycky o Štědrém dnu pořádnou honičku. Kapra se salátem si dávají totiž hned...

Výběr článků

Načítám