Hlavní obsah

Daniela Peštová má mezinárodní Vánoce

Novinky, Jiří Čeladník

O svém soukromí s novináři ze zásady nemluví. Pro Novinky.cz ale Daniela Peštová udělala výjimku a svěřila se s intimními detaily, jak s partnerem Paľem Haberou a svými dětmi tráví Vánoce.

Článek

„U nás jsou to vždycky takové česko, slovensko, italsko, americké svátky. Dalo by se říct, že je to od každého trošku,“ svěřila se Daniela. „České a slovenské jsou proto, jelikož je slavíme 24. prosince. Itálie se u nás doma projevuje tak, že se na Štědrý den děje všechno o něco později, jak je pro jižní národy obecně zvykem. A amerického ducha nám dodává Santa Klaus. Naše děti ale příliš neřeší, jestli nosí dárky Santa nebo Ježíšek. Podstatné pro ně je, že jsou dárky pod stromečkem,“ vysvětluje Peštová.

A proč vlastně v domácnosti Peštové a Habery vzniká takový obyčejový guláš? Důvodem je to, že krásná Češka má se Slovákem Haberou dceru Ellu a syna Paula Henryho a otcem nejstaršího syna Yannicka je italský obchodník Tomasso Butti. Krom toho celá rodina řadu let žila v New Yorku a navíc Daniela na své děti mluví výhradně v angličtině.

Topmodelka se nechala slyšet, že je to v její domácnosti přes svátky někdy dost divoké. „Jednou se stalo, že nám začal hořet adventní věnec. Prohořel skrz jídelní stůl v obýváku. Paradoxní bylo, že se pět metrů od požáru dívaly spokojeně na televizi naše děti a vůbec je tahle příhoda nerozhodila,“ dodává Peštová, která se historce už jen směje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám