Hlavní obsah

Jana Doleželová svého snoubence o Vánocích příliš nepotěší

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelku Janu Doleželovou čekají možná dost krušné Vánoce. Kvůli časové zaneprázdněnosti možná přijde o snoubence.

Článek

Jana Doleželová je stále méně modelkou a stále více lékárnicí. Jak jsme se dozvěděli, o Vánocích se vystudovaná magistra nebude moci hnout ze své vlastní lékárny. Její snoubenec Richard Podroužka tak bude opuštěný zrovna ve chvílích, kdy by si partneři a rodina měli být nejvíc nablízku.

„Otevírací doba o Vánocích je požadavkem obchodního centra, kde sídlíme, nikoli moje. Nemůžu proto jen tak zavřít. S kolegy si ale rozdělíme výdej léků po půl dnech, aby nikdo z personálu nemusel trávit v lékárně tolik času,“ říká Miss ČR 2004.

Jana se pokusí svému partnerovi svou nepřítomnost vynahradit aspoň jídlem. V rámci svých letošních cest navštívila také exotické Maroko, v jehož hlavním městě Marakeši objevila lékárnu a neodolala vábení místního koření, kterým ochutí a ozvláštní letošní vánoční cukroví. „Díky orientálnímu koření a novým recepturám budou letošní Vánoce opravdu netradiční,“ slibuje prostřednictvím Novinek.cz svému příteli modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám