Hlavní obsah

Martha Issová bude prodavačkou na bazaru

Novinky, zun

Originální vánoční dárky bude po celý druhý prosincový víkend prodávat na dobročinném bazaru herečka Martha Issová. V roli nekompromisní prodavačky se může podle libosti vyřádit. V bazaru, který již po sedmé pořádá obecně prospěšná společnost Rozmarýna, se budou nabízet knihy, oblečení či šperky, ale také vína slavného francouzského herce Pierra Richarda s jeho vlastnoručním podpisem.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Martha Issová

Článek

„I když bazar pořádáme již po sedmé, jeho kouzlo je v tom, že každý rok se na něm objevují nové originální věci. Každý ročník je tady naprosto jedinečný a neopakovatelný. A jsme rádi, že k typickým bazarovým věcem přibývají i věci, jako jsou obrazy od mladých výtvarníků, lístky do divadla nebo zmíněná vína od slavného herce,“ přibližuje atmosféru bazaru Simona Bagarová z Rozmarýny.

Loňský výtěžek 90 000 korun chce Rozmarýna letos překonat. Věci mohou lidé do bazaru nosit již od pátku 9. 12. do 22.00 hodin přímo do Café Rozmar na Rašínově nábřeží. Fantazii se meze nekladou a Rozmarýna se, společně se svou patronkou Marthou Issovou, těší na vaše příspěvky v podobě doplňků do bytu, vlastních výtvorů nebo například retro kousků. V sobotu a v neděli pak proběhne prodej.

„Výtěžek z letošního ročníku opět použijeme na projekt Café Rozmar, která jako první sociální firma u nás zaměstnává mladé lidi po odchodu z dětského domova. Za dva roky provozu jsme takto podpořili 33 mladých lidí, z nichž velká většina našla uplatnění na otevřeném trhu práce,“ doplňuje Simona Bagarová.

Reklama

Související témata:

Související články

Děti mohou psát Ježíškovi na Boží Dar

Vánoce se blíží mílovými kroky. A je tu opět čas, kdy děti začínají psát Ježíškovi svá vánoční přání. Již tradičně je mohou odesílat na Ježíškovu poštu...

Češi stále dodržují vánoční zvyky a tradice

Vánoce a celý předvánoční čas jsou bohaté na různé tradice a zvyky. Mezi nejoblíbenější stále patří poslouchání koled, návštěva vánočních trhů, krájení jablka,...

Výběr článků

Načítám