Hlavní obsah

Kate Mossová letos vánoční dárky uvařila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Modelka Kate Mossová si oblíbila anglický venkov, na svém statku v Costwolds teď pobývá častěji než v Londýně. A zamilovala se také do venkovských džemů a zavařenin. Umí je dokonce vyrábět a vytváří vlastní recepty. Její přátelé a příbuzní proto objeví zavařeniny plné ovocných dobrot pod letošním vánočním stromečkem.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová

Článek

Kate se specializuje na džemy a čatní. Skvěle se hodí totiž ke kvalitním sýrům. A její přátelé prý právě takové sýry milují. Těm Kate řekla, „ať čekají na Vánoce něco k sýru, nějaké překvapení. Kate miluje vaření a experimentování v kuchyni,“ píše The Sun. A aby toho nebylo málo, pořídila si modelka letos také vlastní vinici a hodlá dokonce začít vyrábět ovocné likéry.

Pink už má nazdobený vánoční stromeček

Kompletní vánoční přípravu už má za sebou americká zpěvačka a čerstvá matka Pink. Doma už jí dokonce po víkendu stojí zářící a svátečně nazdobený strom. Spolu s manželem Careym Hartem letos spěchali s vánoční výzdobou kvůli šestiměsíční dceři Willow. Svátky prý budou mít teď úplně jiný význam a rozměr.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Pink s dcerou Willow Sage

„Vánoční strom stojí. Mám za sebou první dávku cukroví, upečenou a snědenou. Menóru (sedmiramenný svícen - tradiční symbol judaismu - pozn. red.) jsme dali z domu. Jsou Vánoce, vy mršky,“ vzkázala Pink fanouškům na svém Twitteru.

Reklama

Související články

Dana Morávková má tři Štědré večery

Herečka Dana Morávková s manželem, skladatelem Petrem Maláskem a synem Péťou mají vždycky o Štědrém dnu pořádnou honičku. Kapra se salátem si dávají totiž hned...

Výběr článků

Načítám