Hlavní obsah

Loni mohl být Čestmír Řanda na Vánoce v base, letos je oslaví s novou láskou

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Čestmír Řanda stráví první Vánoce po deseti letech v rodinném kruhu. S novou partnerkou, zpěvačkou Terezou Sloukovou, se chystají na Štědrý večer u jejích rodičů. Představitel mnoha záporných rolí po dlouhé době našel v životě štěstí a náležitě si to užívá. Vždyť ještě loni hrozilo, že Vánoce stráví ve vězení.

Článek

Po rozvodu s manželkou Reginou Řandovou trávil herec Vánoce většinou sám. „Posledních deset let určitě. Ono to souvisí i s tím, že jsem se nemohl stýkat se synem,“ narazil Řanda na kauzu, která loni hýbala světem médií. Skončil totiž v ruzyňském vězení, protože neplatil na syna výživné. Byl propuštěn v polovině trestu. Kdyby ne, mohl strávit Vánoce za mřížemi.

Řanda sice mohl být o svátcích se svojí matkou, ale na žádné slavení nemíval náladu. „Raději jsem ji posílal do Vídně, kde máme další příbuzné. A pojede tam asi i letos,“ svěřil se herec. „Já si pak dal třeba klobásu na Václaváku a pak šel už v osm spát, protože se v televizi stejně nedalo na nic koukat. Anebo jsem na Vánoce odjížděl do Asie. V Thajsku bylo přece jenom o něco lépe,“ míní. „Ale když ta doba byla krušná, zase tak velké depky jsem neměl a na Vánoce jsem nezanevřel,“ dodal.

Na letošní Vánoce se ale těší. „Terezina rodina slaví ve velkém stylu. Sice jsem s nimi ještě žádnou oslavu neprožil, ale viděl jsem fotky. Třeba dárky rozbalují i čtyři nebo pět hodin, protože jich mají pod stromkem neskutečnou spoustu. Ona má fantastické rodiče. Budeme s nimi na chaloupce, na samotě, kde se kolem procházejí srnky. Neuvěřitelná romantika, na kterou už se moc těším,“ uzavřel Řanda.

Reklama

Související témata:

Související články

Josef Somr vypráví o Vánocích

Audioknihy Šťastné a veselé Vánoce, Vánoční pohádky H. CH. Andersena a Vánoce vydává známý herec Josef Somr. Vyprávění je určeno malým i velkým posluchačům.

Výběr článků

Načítám