Hlavní obsah

U Rudy z Ostravy budou pod stromkem bakugani a gormiti

Novinky, Saša Šeflová
Praha

Úplně první Vánoce spolu stráví showman Ruda z Ostravy alias Michal Kavalčík a jeho přítelkyně, herečka Veronika Nová. A bude to dvojnásobná premiéra. Poprvé totiž bude mít Michal na svátky u sebe i syna Alexe z předchozího vztahu. A Novinky už teď tuší, co najde Alex pod stromečkem.

Článek

O tom, jak budou jejich první společné Vánoce probíhat, se pro Novinky rozpovídala Veronika. „Vlastně to pořád ještě řešíme. Buď budeme normálně v Praze u nás v bytě a pozveme moje i Michalovy rodiče anebo pojedeme do Těšína k Michalovým rodičům. Přítel se hlavně hrozně těší, že bude mít poprvé u sebe i Alexka, kterého má s bývalou partnerkou,“ svěřila Veronika.

„Uvidíme, jak se nám bude ještě chtít. Člověk má být s tím, koho má rád. Nejsme manželé a není úplně stoprocentně nutné, abychom spolu byli zrovna 24. prosince. Ale stromeček doma budeme mít určitě, uděláme si výzdobu a napeču cukroví. Na to se moc těším,“ pokračovala.

„Jestli to dopadne tak, že budeme opravdu u nás doma, poprvé v životě budu dělat kapra a bramborový salát, z čehož mám trochu obavy. Už plánuju, že zavolám mamince nebo babičce, aby mi to připravily. A já pak vyndám salát z lednice a hodím řízky na pánev a budu se chlubit cizím peřím,“ žertovala Veronika.

Veronika s Michalem už mají vybrané dárky pro rodiče. S dárky pro sedmiletého Alexe už má Veronika také jasno. „On miluje bakugany a gormity. Teď jsme objevili plato asi dvaceti bakuganů, z čehož je úplně vyřízený. Tak jsem mu říkala, ať si o ně napíše Ježíškovi,“ svěřila Veronika Nová.

Reklama

Související témata:

Související články

Dana Morávková má tři Štědré večery

Herečka Dana Morávková s manželem, skladatelem Petrem Maláskem a synem Péťou mají vždycky o Štědrém dnu pořádnou honičku. Kapra se salátem si dávají totiž hned...

Výběr článků

Načítám