Hlavní obsah

Pařížský obchodní dům Galeries Lafayette se oblékl do vánočního hávu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když mnozí z nás na Vánoce nemají ještě ani pomyšlení, nezapřeme, že se kvapem blíží. Hlavní známkou je stále větší množství vánočně vyzdobených obchodních domů či center, a to všude po světě. Jedním z takových míst je i obchodní dům Galeries Lafayette v Paříži, který patří mezi zdejší skvosty.

Foto: Profimedia.cz

Galerii Lafayette v Paříži už zdobí tradiční vánoční osvětlení

Článek

Obchodní dům Galeries Lafayette patří mezi nejzajímavější a nejrozlehlejší obchodní centra v Paříži, a díky své poloze také mezi nejnavštěvovanější. Ve svých prostorách nabízí nejen kvalitní zboží těch nejslavnějších značek, návštěvníci se zde mohou kochat i kvalitou architektonického umění.

Foto: Profimedia.cz

Obchodní dům Galeries Lafayette v Paříži

Ve vánočním čase láká obchodní dům už z dálky svou bohatou vánoční výzdobou, která patří vedle skvostně osvětlené pařížské třídy Champs Elysées a mnoha dalších ke skutečným perlám ve výzdobě. Nejinak je tomu i v letošním roce.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák a textař Charlie Winston a manažerka Galeries Lafayette Anne-Marie Gaultierová

Foto: Profimedia.cz

Slavnostního vánočního rozsvícení se letos zhostili zpěvák a textař Charlie Winston a manažerka Galeries Lafayette Anne-Marie Gaultierová.

Reklama

Související témata:

Související články

Listopad je ideální dobou pro nákup dárků

Víte, že začátek listopadu je ideální dobou pro nákup vánočních dárků? Do Štědrého dne je ještě poměrně daleko, a tak máme dost času na promýšlení, čím bychom...

Výběr článků

Načítám