Hlavní obsah

Průvod Harrods Parade odstartoval v Londýně tu pravou vánoční atmosféru

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světové obchodní domy se každoročně předhánějí, kdo přijde jako první s vánoční nabídkou. Jedním takovým je i Harrods, který letos spustil vánoční výzdobu již koncem července. Ta správná typická nálada ale zavládla až o uplynulém víkendu, kdy se ve své jeskyni v obchodním domě usídlil Otec Vánoc. Jeho příjezd doprovázely bujaré oslavy a již tradiční průvod Harrods Christmas Parade.

Foto: Profimedia.cz

Dobře se bavili nejen návštěvníci, ale i samotní členové průvodu.

Článek

Pro potěšení malých i velkých diváků nechyběly v průvodu kromě vousatého staříka v typickém červeném obleku i další postavičky, které jsou více či méně spojeny s vánočním obdobím. K vidění byli skuteční sobi, skřítci, obrovští medvídci, pouliční tanečnice a řada dalších postav.

Foto: Profimedia.cz

Bez živých sobů by to nebyla ta správná atmosféra.

Foto: Profimedia.cz

Nejdůležitější osoba, na kterou všichni netrpělivě čekali.

Kromě jeskyně pro samotného Otce Vánoc, kde bude již tradičně přijímat stovky dětí a zaznamenávat si jejich tajná přání, jsou v obchodním domě připravena i další lákadla pro malé i velké návštěvníky.

Každé dítě dostane malý dárek na památku, ani rodiče nezůstanou ochuzeni. Budou si moci nechat vyrobit fotografii se svým dítětem a Otcem Vánoc i další památeční dárečky s vánoční tématikou.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Typicky vánoční tématika nesměla chybět.

Foto: Profimedia.cz

Postavičky v průvodu pobavily nejvíc malé návštěvníky.

Harrods je nejen jedním z nejluxusnějších a nejslavnějších obchodních domů na světě, patří také mezi ty největší a nejdéle fungující. Zákazníkům je v jeho útrobách k dispozici více jak 330 obchodů a přes milión čtverečních stop nákupní plochy.

Foto: Profimedia.cz

Součástí průvody byly i mnohé taneční soubory.

Foto: Profimedia.cz

Nechyběly i poněkud vykulené postavičky znázorňující dárečky.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám