Hlavní obsah

Angelina a Brad strávili Vánoce v Namibii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Letos Vánoce Angelina Jolie a Brad Pitt trávili v rodné zemi jejich biologické dcery Shiloh Nouvel. Holčička se narodila v Namibii a celá rodina si v teplé africké zemi užívala největší rodinné svátky roku. Hollywoodští partneři s sebou ale nevláčeli všechny dárky, mnohé nakupovali až v Namibii na poslední chvíli. Na Štědrý den.

Článek

Angelina a Brad brázdili nákupní centrum ve Windhoeku a nakupovali celé hodiny spousty hraček pro všech šest svých potomků. „Jejich nákupní vozík doslova přetékal různým zbožím,“ potvrdil svědek z obchodního domu.

Že stráví Vánoce mimo USA, přiznala Angelina už v polovině prosince v talk show Larryho Kinga: „Tento rok připadá na pobyt v zahraničí. My děláme jedny Vánoce doma, jedny v zahraničí. Loni jsme byli v Missouri s Bradovou rodinou. Teď jsme si pořídili mapy a zrovna hledáme zemi, do níž na Vánoce vyrazíme. Zatím jsme žádnou ještě nevybrali, ale chceme na Vánoce rozhodně vyjet někam do zahraničí.“

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám