Hlavní obsah

Vánoční CD - Jamie Foxx, Feng-yűn Song i Foreigner

S blížícími se svátky se nabídka titulů nových nahrávek tenčí, ale něco se přeci jen našlo. Vychází novinka herce a zpěváka Jamie Foxxe Best Night Of My Life, album Feng-yűn Song Malba hlasem – Nezpívám, nebo živé album Foreigner Can't Slow Down ...When It's Live.

Článek

Jamie Foxx: Best Night Of My Life

Zpívající herec, nebo hrající muzikant? V Jamie Foxxovi se sešly oba talenty. Proslavil se především jako představitel hlavní role Raye Charlese ve filmu Ray a před několika lety vrhl i na muzikantskou dráhu. Se svým první albem Peep This zaznamenal okamžitý úspěch. Následovala alba Unpredictable a Intuition, která se nesla na vlnách r.

Čtvrté studiové album nese název Best Night Of My Life a produkčně jej zaštítili Justin Timberlake, R. Kelly, Rico Love nebo David Guetta.

Sony BMG

Feng-yűn Song: Malba hlasem - Nezpívám

Jméno čínské zpěvačky Feng-yün Song není v Čechách neznámé. Po absolovování Filosofické fakulty se zde usadila natrvalo a kromě jiného se věnuje i hudbě. Její nové album nazvané Malba hlasem – Nezpívám obsahuje deset autorsky upravených původních písní, jejichž společným hudebním motivem jsou stepi - na Sibiři, v Ujgursku, v západní Číně, Tibetu a Mongolsku.

„Album je natočeno nejen pro milovníky world music, ale také pro lidi, kteří muziku příliš neposlouchají. Je určeno pro všechny životní okamžiky. Je to deska plná fantazie, hrátek, emocí a dobré nálady,“ řekla o albu Feng-yűn Song.

Feng-yűn Song Production

Ciara: Basic Instinct

Když v roce 2002 vydala osmnáctiletá rodačka z Texasu Ciara debutové album Goodies, jen málokdo by vsadil, že získá byť jen jedno platinové ocenění. Nakonec ale dosáhla tří.

Momentálně přichází už se čtvrtou řadová deska Basic Instinct. Ano, hádáte správně. Známý film se Sharon Stoneovou posloužil jako inspirace. Na desce se produkčně podíleli Tricky Stewart, The Dream a Mark Pitts. První singl nese název Ride a v éteru poletuje již od dubna.

Sony Music

Foreigner: Can't Slow Down ...When It's Live

Rocková kapela Foreigner nevydala od roku 1994 žádné album. Až vloni se na trhu objevila novinka s pořadovým číslem devět a názvem Can't Slow Down. Pravdou ovšem je, že z původní sestavy zbyl jen Mick Jones a na postu zpěváka se poprvé objevil Kelly Hansen.

Již z názvu je jasné, že letošní novinka je vlastně živou podobou loňského alba. Kromě celého repertoáru z Can't Slow Down si na dvojalbu našly místo i staré fláky Foreigner.

Mystic Production

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám