Hlavní obsah

Nejkrásnější Vánoce byly s Láďou Štaidlem, tvrdí Iveta Bartošová

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) bude letošní Štědrý večer trávit sama se synem Arturem doma v Uhříněvsi. Iveta touží po klidu a pohodě, na vánoční čas se moc těší.

Článek

„Na Boží hod půjde Artur s otcem a svými třemi dospělými sourozenci na společný oběd. Během svátků pak navštívíme babičky a dědečka. Také plánujeme vánoční besídku celého mého pracovního týmu,“ upřesňuje Bartošová.

Iveta moc ráda vzpomíná na Vánoce prožité doma. Spolu se starším bratrem a sestrou vždycky před svátky hledali poschovávané vánoční dárky.

„Byli jsme vždycky velmi úspěšní, měli jsme velkou radost, že jsme je našli. Ale pak jsme zase litovali, že nás nečeká pod stromečkem žádné překvapení,“ usmívá se.

Nejkrásnější vánoční dárek - deska Karla Gotta

„Ve třech letech jsem dostala první lyže, ze kterých jsem měla obrovskou radost, a v sedmi první desku Karla Gotta, což bylo snad ještě lepší. Od čtyř let jsem totiž byla jeho velkou fanynkou,“ upřesňuje Iveta.

Zároveň ale jedním dechem dodává, že největším životním dárkem byl její syn Artur. „Narodil se sice v říjnu, ale trávili jsme spolu s mým tehdejším partnerem Láďou Štaidlem jeho první Vánoce, které byly nejhezčí v mém životě. Byli jsme tři a konečně rodina. Bohužel to bylo takhle nádherné poprvé a naposledy...“ dodává Iveta smutně.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová chce Vánoce strávit sama

Krátce po rozpadu sedmiletého manželství Kate Winsletové (35) a režiséra Sama Mendese (45)začala britská herečka chodit s modelem Louisem Dowlerem. V těchto...

Výběr článků

Načítám