Hlavní obsah

Bende miluje rybí polévku, dárky bude shánět na poslední chvíli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Petr Bende (33) jako obvykle žije i v předvánoční době jen prací, koncertuje nebo je zavřený ve studiu. A tak mu nezbude nic jiného, než dárky pro rodinu nakupovat na poslední chvíli.

Článek

„U benzinky to sice nebude, ale zřejmě vyrazím na nákupy až o Zlaté neděli nebo dokonce na Štědrý večer dopoledne,“ přiznává Petr kajícně. „Moc se ale na svátky těším, Matyášovi je sice teprve půldruhého roku, ale o všechno se zajímá. Dárečky pro něj si vzala na starost moje manželka,“ upřesňuje Bende.

A jedním dechem dodává, že nakupování opravdu nemá rád. „S bráchou jsme nikdy dárky neprožívali, ani jsme je nehledali,“ říká Petr Bende. Dávat peníze do obálky mu ale také nepřipadá vhodné, tak se jako každý rok bude muset přinutit a vyrazit do obchodů.

„Nejkrásnější je na Štědrý den se projít, dívat se, jak září svíčky na stromcích v oknech, poslouchat ticho. Já mám rád romantiku, koledy, vůni purpury, bílé Vánoce,“ konstatuje Petr Bende zasněně.

Zároveň se ale projeví jako typický chlap, na kterého platí, že láska prochází žaludkem.  „A taky se moc těším na vánoční dobroty. Především pak na rybí polévku, tu mám strašně rád, a taky na kapra se salátem. To je zajímavé, zaznamenali jste, že na Štědrý večer chutná naprosto báječně a úplně jinak, než když si ho dáte v průběhu roku?“ zamýšlí se zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vybrat mobil pod vánoční stromeček

Stejně jako každý rok bude i letos jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků mobilní telefon. Prim letos hrají chytré telefony s operačním systémem, jejichž...

Výběr článků

Načítám