Hlavní obsah

Vánoce mají být i veselé, říká Lumír Olšovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec, dabér, v poslední době i úspěšný režisér Lumír Olšovský (37) a Pavel Bár žijí ve společné domácnosti už osm let. Letos poprvé oslaví svátky jako registrovaní partneři.

Článek

O Vánocích ale žádné novoty nechystají. Spíše naopak, zakládají si na tom, že všechno bude naprosto tradiční, stejně jako v uplynulých letech. A to i výzdoba bytu a program volných dnů.

„Koledy, kapr, salát, cukroví, stromek, dárky, pohádky v televizi, návštěvy známých a příbuzných, lenošení,“ chrlí ze sebe Lumír doslova jedním dechem.

„Myslím, že jsem to řekl dokonce ve správném pořadí, chystám se i péct cukroví, ale až po Mikuláši,“ říká Olšovský a doufá, že svátky prožijí jako vždy - šťastné a veselé.

„Zdůrazňuji i veselé, každý rok máme totiž pro sebe připravenou navzájem nějakou vychytávku. Já třeba letos věnuji Pavlíkovi hák na boxovací pytel, který jsem mu dal loni. Až nebude doma, konečně mu ho přišroubuji mezi dveře. Takže bude určitě velká radost, celý rok jsem na to, bohužel, neměl čas… “ ospravedlňuje se Lumír Olšovský.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám