Hlavní obsah

Kuchař Filip Sajler se na Silvestra ženil, aby si zapamatovat datum sňatku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na loňské Vánoce kuchař Filip Sajler (31) nikdy nezapomene. Byly poznamenány přípravami na jeho svatbu. Poslední den roku se sympaťák z televizního pořadu „Kluci v akci“ totiž ženil.

Článek

"Minulý rok jsem se na Silvestra oženil a také se pořádně opil," svěřil se Sajler. Stihl se nejen opít, ale i užít si svatební noc. Oslavy konce roku prý jindy moc neprožívá. Mnohdy se lépe bavil 30. prosince, o den později tak párkrát seděl u televize bez sklenky alkoholu. Nemá rád plánované oslavy a raději je nechává náhodě.

"Rád něco slavím, ale neprožívám to," tvrdí Filip. Poslední den roku se ženil údajně proto, aby si dobře zapamatoval datum sňatku.

Na Štědrý den připraví klasickou večeři

Letošní Vánoce si Filip vychutná ve svém novém domě u lesa. Celý dosavadní život bydlel v paneláku a život na okraji velkoměsta si dokonale užívá. Má pěknou zahradu, všude kolem přírodu a připadá si, jako by stále byl na chatě.

Štědrý den chce trávit s celou rodinou, pro niž nachystá klasické štědrovečerní menu. Připraví rybí polévku, smaženého kapra a řízky. Nesmí chybět ani vinná klobása od dědečka a táty. Bramborový salát mají na starosti babičky a maminka. Je to už tradice.

Dcerce Sofii je půl roku. Proto se na letošní oslavu Filip obzvláště těší. "Protože máme malé miminko, nikam cestovat nebudeme. Všichni přijedou za námi. Sofie začne objevovat radost Vánoc a možná si bude prohlížet dárky," pyšní se novopečený otec. Koupil jí pár autíček a především hračky pro děvčátka.

Přitom Filipovým nejoblíbenějším dárečkem bylo lego. Také výpočetní technika a jiná elektronika. Když prvně dostal mobil, pár dní ho nedal z ruky. Občas prý předem věděl, co mu Ježíšek nadělí. Vždyť s bratrem od začátku prosince častokrát prohlíželi byt a hledali, kde jim rodiče dárky schovali.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám