Hlavní obsah

Pomeje oslaví Vánoce u maminky, pracovat nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štědrý den oslaví herec a producent Jiří Pomeje (45) u maminky v Českých Budějovicích. Po nevydařeném manželství se zpěvačkou Ivetou Bartošovou si tu prý rád odpočine a načerpá energii.

Článek

"Oslavím nádherné Vánoce se všemi tradicemi. Budeme předstírat, že přiletěl Ježíšek, a já se v pětačtyřiceti letech zaraduji, že nás zase navštívil oknem," zamýšlí se Pomeje.

Předvánoční čas stráví ve společnosti Michala Davida, kterému produkuje vánoční koncert v pražské Lucerně. Vystoupení proběhne 22. prosince. S Ivetou Bartošovou Štědrý den slavili společně pouze jedenkrát, loni už Jirka na svátky přebýval u matky.

Nejhezčí vánoční čas Pomeje prožíval v dětství. S mladší sestrou Petrou se vždy odebrali do jiného pokoje, aby rodiče mohli ozdobit stromeček a připravit tak iluzi návštěvy Ježíška. "To nám vydrželo do čtrnácti let, protože jsme byli líní strojit stromek," přiznává Jiří.

Nejkrásnější Vánoce prý strávil se svou první ženou Míšou Kuklovou. Nechce o nich blíže mluvit, ale údajně neměly chybu. Jiří a Michaela si navzájem připravili několik neotřelých překvapení.

Silvestra rád nemá

Zatímco o Štědrém dni má jasno, místo, kde oslaví příchod Nového roku, zatím Pomeje vůbec nezná. "Dostal jsem několik nabídek na moderování. Silvestry na rozdíl od Vánoc rád nemám. Je to organizované veselí. Po celý rok se v téhle branži pohybuji a nechce se mi i poslední den v roce dělat hujaja," svěřil se jihočeský rodák.

Letošní Silvestr patrně protrpí jako jiné roky. Pustí si televizi, bude v bačkorách přepínat z kanálu na kanál, dá na stůl oschlé chlebíčky a škodolibě se zasměje kolegům, kteří v tento den pracují.

Reklama

Související témata:

Související články

Vánoční stromky stojí stejně jako loni

První vánoční stromky začínají prodejci nabízet na tržištích a při supermarketech po celé České republice. Podle předsedy Sdružení pěstitelů vánočních stromků...

Výběr článků

Načítám