Hlavní obsah

Ilona Csáková nechce o Vánocích vyhořet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Ilona Csáková (40) oslaví již druhé Vánoce ve společnosti ročního syna Daniela. Chlapec prý miluje světélka a zpěvačka se bojí, aby doma nevyhořeli.

Článek

Letošní Štědrý den bude pro Ilonu Csákovou a jejího přítele Radka Voneše opět výjimečný. Synek jim povyrostl a prvně bude sváteční atmosféru alespoň trochu vnímat. Proto se na sváteční dny oba pořádně nachystají.

"Minulé Vánoce jsem Daniela obvázala dárkovou stuhou a na chvíli ho takhle dala pod stromeček. Krásnější dáreček jsem nikdy neměla," vzpomíná Csáková.

Kromě čerstvě narozených dětí dostává Ilona nejraději pusinky. Míní tím polibky od partnera i od malého Danečka.

Csáková drží tradice. Miluje Vánoce s koledami, světelnými ozdobami, vůní cukroví a přítomností pohody a klidu. K večeři nemusí kapra, vystačí si jen s bramborovým salátem a zelňačkou.

Sázky, zda vydrží stromeček

"Na ty letošní se obzvlášť těším. Budou pro mě asi ty nejkrásnější. V rodině uzavíráme sázky, jak dlouho nám bude stromek stát, když už Daniel chodí a vše prozkoumává. Asi bude hlavním hrdinou filmu Vánoční torzo," směje se Ilona.

Dárečků dostane malý Danda plno. A především ty nejmodernější. Csáková vzpomíná, jak ve svých šesti letech toužila po panence, která umí mluvit, plakat, papat a chodit. Panenku dostala, ale byla jen mrkací.

Zpěvačka věří, že tyto Vánoce budou ve znamení klidu a pohody. Ne vždy tomu tak v jejím případě bylo. Před lety její psí slečna Lucinka ochrnula. A přímo na Štědrý den. Místo sledování pohádek se v osm večer šlo k veterináři pro injekci.

Reklama

Související témata:

Související články

Senát vystavuje šedesátku betlémů

Přes šedesát betlémů z desítky zemí vystavuje Senát na své páté výstavě těchto symbolů vánočních svátků. Jsou mezi nimi nejen historické exponáty z 19....

Vánoční stromky stojí stejně jako loni

První vánoční stromky začínají prodejci nabízet na tržištích a při supermarketech po celé České republice. Podle předsedy Sdružení pěstitelů vánočních stromků...

Výběr článků

Načítám