Hlavní obsah

V Londýně se prodává luxusní adventní kalendář za osmnáct miliónů korun

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Londýnský obchodní dům Harrods přišel s exkluzivním adventním kalendářem jen pro vyvolené, a to nejen svou cenou, ale také omezeným počtem kusů. Adventní kalendář pro dospělé v přepočtu za téměř 18 miliónů korun je vytvořen v designu Porsche a vyrobeno ho bylo pouze pět kusů. Mezi nejluxusnější dárky, které obdarovaný v kalendáři najde, patří například 8,5 metru dlouhý motorový člun či designová kuchyně.

Foto: Profimedia.cz

Obchodní dům Harrods v Londýně bude prodávat luxusní adventní kalendáře za téměř 18 miliónů korun.

Článek

V dalších políčcích kalendáře se pak skrývají třeba hodinky Porsche z růžového zlata, ale i drobnější dárky jako exkluzivní manžetové knoflíčky či běžecké boty, informovat deník The Sun.

Kalendářů Porsche Desing se vyrobilo pouze pět, což symbolizuje pět kontinentů na Zemi. Jeden z nich bude k vidění v obchodním domě Harrods od pátku 3. prosince.

"Harrods je dlouhodobě spojován s představováním inovativních a vysoce exkluzivních produktů a jsme potěšeni, že můžeme uvést i tento unikátní adventní kalendář," řekl generální ředitel Harrods Michael Ward.

"Je pro nás velkou ctí, že světově známý obchodní dům Harrods je nadšený z našeho adventního kalendáře tak jako my a že tento velkolepý z řady Porsche Design bude představen právě tam," opáčil chválu Juergen Gessler, výkonný ředitel Porsche Design Group.

Reklama

Výběr článků

Načítám