Hlavní obsah

Bez prášků nezhubnu, stýská si Šíp

Moderátor Karel Šíp (64) si chtěl dát snížení váhy jako své novoroční předsevzetí. Podařilo se mu to ještě před svátky, ale jen za pomoci prášků.

Článek

Karel byl poslední čtyři roky o silvestru na horách. Letos ho prý neoslavoval a zůstal doma v malém rodinném kruhu. Jako novoroční předsevzetí chtěl původně zhubnout, ale to se mu podařilo už dopředu. Nyní má už jen jediné přání - aby ho neopustilo zdraví.

„S hubnutím mám velké zkušenosti. Už to nedokážu bez nějakých prášků, které člověku pomůžou eliminovat pocit hladu. Bohužel, jinak to nesvedu. Ale zabralo to. Za dva měsíce jsem zhubl osm kilo. Teď už je na mně, abych to zvládl bez jakékoliv chemie a váhu si udržel. Nejradši mám tenis, ale nedokážu chodit do fitcentra. Neumím si představit, že bych si tam sedl a dřel a dřel. Takže u mě připadá v úvahu pouze tenis a chůze,“ vysvětluje Šíp.

Se svou kariérou je spokojený.  Nemá žádné jiné pracovní plány, než pokračovat se svojí televizní talkshow Všechnopárty. A to tak, aby se divákům zamlouvala minimálně natolik, jako v tomto končícím roce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám