Hlavní obsah

Marta Jandová dostane od svého otce dvoupeřinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otec zpěvačky Petr Janda (67) prozradil, jaké dárky 24. 12. najde jeho rodina pod stromečkem. Zvláštní dárek, jak ho Petr označuje, dostane jeho nejstarší dcera Marta Jandová (35).

Článek

Vánoce bude Janda slavit doma s rodinou. Sejde se možná až patnáct hostů, takže musel dokoupit židle. Většinu dárků už má Petr nakoupeno, ale ten pro svou manželku nechal na poslední chvíli.

„Dárky pořizuji zhruba měsíc před Vánocemi, protože některé věci je třeba objednat, nebo vyrobit, takže to chvilku trvá. Přesto ještě nemám všechno," řekl. Něco dokupoval v úterý 22. 12. a na středu 23. 12., tedy těsně před Štědrým dnem, si nechal nákup ještě jednoho dárku. "Bude to šperk pro manželku,“ prozradil.

Neví, koho bude mít dcera pod peřinou

„Nejmladší dcera z toho naštěstí nemá rozum, takže jsem se z toho vyvlékl. Anežka si přála přehrávač IPOD, pak nějaký profesionální fén na vlasy a nějaké kosmetické přípravky. Marta dostane opravdu zvláštní dárek. Bude to taková dvoupeřina. Je to vlastně jedna peřina pro dva. Koho pod tím ale bude mít, to opravdu nevím,“ pokrčil Janda rameny.

Reklama

Související témata:

Související články

V Česku vrcholí nákupní horečka

V Česku o posledním předvánočním víkendu vrcholila nákupní horečka a obchody po celé zemi zaplavily davy lidí. Ve srovnání s předchozí stříbrnou nedělí byla...

Třetina Čechů chodí o Vánocích do kostela

I přesto, že jsou Češi dlouhodobě jedním z nejateističtějších národů a 68 procent lidí v Boha nevěří, zhruba polovina se jich alespoň ojediněle zúčastní...

Výběr článků

Načítám