Hlavní obsah

Načerpejte předvánoční atmosféru na Mikulášském charitativním bazaru

Mikuláš patří mezi velmi oblíbené svátky dětí. Je spojen s rozdáváním dobrůtek, ale také se strašením čertem. Konto Bariéry a nadace Vize 97 tento svátek spojily se svým charitativním bazarem, na kterém si užijete nejen spoustu zábavy, ale také svým nákupem vánočního dárku pomůžete těm, kteří to potřebují. Navíc i sem zavítá Mikuláš s čerty se svou nadílkou.

Článek

Vánoční bazar se tradičně bude konat 5. prosince 2009 od 12.00 do 18.00 hod  v prostorách Pražské křižovatky. Všichni, kdo v předvečer svatého Mikuláše do kostela zavítají, budou moci prostřednictvím zakoupení dárku přispět lidem, kteří to potřebují. 

Odpoledne plné zábavy

Bazárku se zúčastní celá řada známých osobností v čele s bývalým prezidentem Václavem Havlem a jeho manželkou Dagmar Havlovou, dále pak herci Jan Potměšil, Kateřina Hrachovcová či Aleš Cibulka. Celou akci bude svým slovem provázet herečka Eva Holubová.

Během odpoledne vystoupí vokální trio Makabara, stipendistka Nadace VIZE 97 houslistka Tereza Přívratská a dětský sbor z Dobřichovic společně s Varhanem Orchestrovičem Bauerem.

V bazárku si budete moci zakoupit dárečky a seznámit se s činností deseti neziskových organizací, které zde budou mít svůj vlastní stánek se spoustou drobných předmětů. Každý, kdo něco zakoupí, přispěje těm, kterým tato neziskovka pomáhá. Výtěžek z bazaru totiž každá organizace věnuje na své projekty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám