Hlavní obsah

Ondřej Ruml si láme hlavu nad dárky

Hvězda lyrikálu Kudykam zpěvák Ondřej Ruml (29) přiznává, že s vymýšlením, čím koho o Vánocích obdarovat, má trochu problémy. Často si dlouho dopředu láme hlavu a sonduje u svých blízkých, co by si přáli. Sám dobře z dětství ví, že praktické dárky nebývají přijímány s velkým nadšením.

Článek

Podle něj je vždycky těžší nakupovat dárky pro muže. Ondra má dva bratry a strefit se do jejich vkusu není vůbec snadné. Pokud ovšem nechce, aby šlo o ryze praktické věci, které by si stejně tak jako tak museli koupit sami.

„Já sám si vzpomínám, že jsme s bratry vždycky zkoumali, jaký je balíček na omak. Když byl měkký, byly to většinou nějaké praktické věci. Ty jsme nechávali při vybalování až nakonec. Proto se snažím přijít na nějakou zajímavou vychytávku, která obdarovaného pobaví. Když už absolutně nevím, sáhnu nakonec po nějaké hudební lahůdce,“ prozrazuje zpěvák.

Když se zamyslel, jaký nejhezčí dárek dostal pod stromeček on, měl naprosto jasno.

„Bylo to auto na vysílačku, to byla fakt obrovská událost. Bylo to ještě v době, kdy mí kamarádi měli většinou auto jen s kabelem. Když jsem ho dostal, byl jsem absolutní frajer,“ vzpomíná.

„Mě potěší cokoliv, ale protože jsem začal hodně času trávit v kuchyni, nějaké zajímavé náčiní by se mi docela hodilo. Je to sice užitečný dárek, ale třeba strojek na špagety bych si určitě sám nekoupil. Kdybych ho ale dostal, to by byla jiná. Určitě bych ho vyzkoušel. Třeba by mně domácí špagety a nudle zachutnaly tak, že bych si život bez něj nedovedl dále představit. Pokud ho dostanu, tak vás na něco dobrého pozvu,“ směje se Ondřej Ruml.

Reklama

Související témata:

Související články

Nela Boudová se těší na kýčovité Vánoce

Svou domácnost nazdobí herečka Nela Boudová (1. prosince oslaví své 42. narozeniny) vánočně už počátkem prosince. Jak sama říká, právě to ji na Vánocích baví...

Karel Voříšek pořád věří na Ježíška

Moderátor Karel Voříšek (47) při slově Vánoce doslova zjihne. Okamžitě se mu vybaví poklidná a voňavá rodinná atmosféra. Po celý život tráví tyto nejkrásnější...

Výběr článků

Načítám