Hlavní obsah

Moderátorka Oprah Winfreyová dostala vánoční pohlednici od psa

New York

Oprah Winfreyová (55) je možná jediným člověkem na světě, který se může chlubit tím, že dostal vánoční pohlednici od psa.

Článek

Tato proslulá moderátorka své pořady často věnuje tématům, která člověka nutí přemýšlet, a svou popularitu využívá na pomoc potřebným.

Jeden ze svých pořadů Oprah zaměřila na chovné psí stanice, ve kterých psi musí snášet úděsné životní podmínky. Mnoho milovníků psů a zvířat vůbec tak ve Spojených státech došlo k názoru, že je lepší zvířátko adoptovat z útulku.

Je tedy zřejmé, že její nejmilejší vánoční pohlednice, kterou Winfreyová nakonec ohodnotila na 10 000 dolarů, přišla do správných rukou.

Winfreyová ji dostala v roce 2007 od starého, slepého kokršpaněla, kterého si jeho majitelé našli v útulku Lange Foundation. Text na pohlednici byl skutečně psán „z pohledu psa“, kterého by v adopci normálně předběhlo jakékoliv zdravé a roztomilé štěně. Jenže měl ohromné štěstí, že ho adoptovali laskaví a pečující majitelé.

Adopce totiž měla být právě poctou Oprah Winfreyové, o které je známo, že je dlouholetou milovnicí psů a že jejíma rukama za ta léta prošlo několik kokršpanělů.

Oprah byla tímto gestem tak dojata, že psímu útulku Lange Foundation věnovala právě 10 000 dolarů, v přepočtu 172 770 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám