Hlavní obsah

Sámer Issa: Na Vánoce musím být s rodiči, žádné ženské

Zpěvák Sámer Issa (23) rád experimentuje v módě i v jídle. Jedno však ctí – a to jsou tradice. „Nedovedu si představit, že bych nebyl o Vánocích doma u našich v Ústí nad Labem. Na Štědrý večer bych žádné vystoupení nevzal,“ tvrdí Sámer přesvědčivě.

Článek

A na co se nejvíc těší? „Na synovce. Je naprosto dokonalý a já doslova zbožňuju, jak se nemůže dočkat, až dojíme, jak se těší na ten okamžik, až se začnou rozbalovat dárky. Dostane jich samozřejmě nejvíc, je nejmladší. Loni jsem mu například koupil velké lego a hned ho začal dychtivě vybalovat,“ vypráví Sámer.

Na své početné přítelkyně prý také nezapomíná

„Domů na Vánoce ale se mnou ještě žádná nejela. Vánoce jsou rodinné svátky a nehodilo by se to, pošleme si když tak esemesky,“ vysvětluje Sámer.

To ovšem prý neznamená, že by byl nějaký skrblík a šetřil na dárcích pro přátele. „My si uděláme s předstihem večírek, možná budou i nějaké dárky,“ vysvětluje zpěvák.

Nejraději nakupuje dárky v zahraničí

„Má to své výhody. Většinou mám víc času na výběr i větší klid, nikdo mě nezná a nesleduje, co kupuju. Procházím obchůdky a vymýšlím, co pro koho. Chystám se do Paříže, takže u nás budou určitě Vánoce i o dalších, nejen typických vůních,“ usmívá se Sámer Issa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám