Hlavní obsah

Balogová oslaví Vánoce i Silvestra na horách v cizině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Martina Balogová (31) se rozhodla, že letošní Vánoce prožije zcela jinak než v minulých létech. Všechny starosti hodí za hlavu, spolu se svým mužem Pepou a dvouletým synem Pepou se společně vypraví na hory. Možná to bude na Slovensko do Tater, nebo do Rakouských Alp.

Článek

„Řekli jsme si, že letos zkusíme něco úplně jiného. Už teď listuju v katalozích cestovek a hledám nějakou zajímavou nabídku. Chceme jet tak zhruba jeden den před Štědrým dnem a zůstat až do Nového roku,“ říká Martina.

Se svými příbuznými hodlají společně oslavit svátky po návratu, vlastně až v příštím roce.

„Vadí mi předvánoční shon a stres. Před svátky mám hodně nabídek na zpívání, nic bych nestíhala. Takhle přijdu k hotovému. A malý si ještě užije sněhu, loni z něj byl naprosto odvázaný,“ těší se Martina a plánuje, že se hned v nejbližších dnech vypraví pořídit synkovi dětskou lyžařskou výbavu.

„Oba Pepové jsou nadšení, jak jsem to vymyslela. Všichni tři budeme mít skoro čtrnáct dnů jen sami pro sebe. I dárky si samozřejmě na Štědrý večer dáme, ani o tradiční cukroví Pepové nepřijdou. Dostanu ho od našich a povezeme ho s sebou,“ pochvaluje si Martina Balogová.

Reklama

Související témata:

Související články

Album Rockové Vánoce obsahuje drsnější koledy

Album Rockové Vánoce si odbylo svůj křest v úterý 8. prosince. Svým dílem do něj přispěli rockeři jako skupina Alkehol, Miloš Dodo Doležal, Láďa Křížek, Lešek...

Nejlepší vánoční hi-tech dárky

Výrobci z celého světa se každý rok snaží obohatit svět elektroniky, počítačů a mobilních telefonů o co možná nejzajímavější přístroje. Výběr toho nejlepšího...

Výběr článků

Načítám