Hlavní obsah

Panenky Michelle Obamové vánočním lákadlem v USA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Vánoční prodej začal naplno v celých USA. A je nejvyšší čas představit největší vánoční trháky. Zda jimi budou i panenky s podobiznou Michelle Obamové, není jasné, ovšem výrobce Jailbreak Toys v to pevně doufá. První dámu Spojených států představuje v několika variacích podle jejích nejslavnějších outfitů s holými rameny.

Foto: Profimedia.cz

Figurky manželky amerického prezidenta Michelle Obamové.

Článek

Plastová figurka Michelle má na výšku patnáct centimetrů a je stylizovaná do poněkud akční podoby první dámy. Vyrobila je stejná společnost, která už loni při předvolební kampani přinesla plastové akční hrdiny Baracky Obamy.

Foto: Profimedia.cz

Figurka amerického prezidenta Baracka Obamy.

Jedna z panenek Michelle má slavné fialové šaty, které si oblékla skutečná Michelle ve chvíli, kdy její manžel získal demokratickou nominaci a porazil tak Hillary Clintonovou.

Druhá figurka má červeno-černé šaty ve stylu černé vdovy, které Michelle oblékla během volební noci.

Konečně třetí z panenek je v černobílých šatech, které měla na sobě během kampaně The View propagující jedlé zahrádky od Bílého domu po městský dvorek.

Prodej panenek s rozesíláním do celého světa začne 20. listopadu, cena za jednu bude 12,99 dolaru (asi 225 korun).

Reklama

Související články

Chraplavé Vánoce s Dylanem

Bob Dylan vydal klasicky střižené vánoční album Christmas in the Heart. Jakže to pana nekomerčního umělce vůbec napadlo? Inu, prý je to na nějakou charitu,...

Výběr článků

Načítám