Hlavní obsah

Anna Geislerová slibuje za dobré skutky zlaté prasátko

Novinky, Andrea Zunová

„Dobro konati, zlaté prasátko viděti“. Pod tímto heslem přichází charitativní akce "Ježíšek uvádí" organizovaná nadačním fondem Heleny Houdové Slunečnice, společností Avon a za výrazné podpory herečky Ani Geislerové.

Foto: Novinky

Geislerová a Houdová uvádějí Ježíška

Článek

„Nemusíte se trápit hlady, u nás zlaté prasátko uvidí každý, kdo si za určitou částku koupí dárek – vlastně takové velké štěstíčko, jaké jsou lidé zvyklí kupovat na pouti. V balíčku se bude skrývat překvapení a můžu zaručit, že příjemné,“ slibuje Aňa Geislerová.

„Jsem šťastná, že se tato akce koná, protože se letos nepodařilo uskutečnit tradiční Vánoční bazar a já si nedokážu představit Vánoce bez dobročinnosti, to je pro mě osobně velmi důležitá věc. Takže zvu všechny, aby přišli podpořit Ježíška na Václavské náměstí,“ dodává Aňa Geislerová.

Avon a Slunečnice pro děti a ženy

Pro dobrou věc se spojili dva silní partneři na poli charity, kteří výtěžek z akce rozdělí spravedlivě mezi své projekty. Společnost Avon Cosmetics už 13 let pomáhá bojovat proti rakovině prsu a za tuto dobu předala více než 50 miliónů korun na boj proti této zákeřné nemoci. Mezi nejvýznamnější projekty patří sponzoring bezplatné Avon linky 800 180 800, sponzoring vyhodnocování screeningového programu a příspěvek 200 Kč na mammografické vyšetření v rámci programu Ženy ženám.

Slunečnice - nadační fond Heleny Houdové, je respektovanou a vysoce kvalitní humanitární organizací pečující o různě znevýhodněné děti na čtyřech kontinentech planety. „Filantropie a dávání by nemělo být výsadou pouze vybrané skupiny společnosti – elity. Každý z nás má možnost, byť malou částkou, změnit svět někoho jiného. Navíc akce "Ježíšek uvádí" je vlastně dvojí dávání – jednou obdarujete někoho potřebného na dálku a podruhé někoho blízkého pod vánočním stromečkem. Získané peníze Slunečnice rozdělí mezi své projekty zaměřené na sociální a zdravotní péči, vzdělávání dětí a další konkrétní aktivity v České republice i ve světě,“ říká prezidentka Slunečnice Helena Houdová.

Ježíšek bude u Bati na Václáváku

K návštěvě mimořádné charitativní akce Ježíšek uvádí v prodejně Baťa v samém centru Prahy, bude kolemjdoucí lákat originální výzdoba a známé osobnosti na místech prodávajících. Ti, kdo vstoupí a zakoupí si některý z dárků, budou zaplaveni přímo vlnou pozitivních emocí. Vždyť přispějí na konkrétní, prověřené charitativní projekty, v předvánočním shonu se na chvíli zastaví a vychutnají si kouzelnou atmosféru blížících se svátků. Seznam partnerů akce je zárukou, že kupci nebudou svého rozhodnutí litovat. Přibližně tisícovka krásně zabalených dárečků v různých cenových kategoriích bude obsahovat všehochuť od bot přes hračky, sportovní potřeby, kosmetiku až po poukázky na služby fitcentra.

Takže, dobré skutky konati, zlaté prasátko viděti – a také se s ním vyfotiti, bude možné od 18. do 20. prosince v prodejně Baťa na Václavském náměstí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám