Hlavní obsah

Hanka Kynychová se těší na předvánoční nákupy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční období znamená pro Hanku Kynychovou (41) především sundání nohy z plynu a čas relaxace. Oblíbená propagátorka zdravého životního stylu je totiž známá tím, že se během roku prakticky nezastaví.

Článek

Ráno vypraví syna Filipa do školy, posnídá s dvouletými dvojčaty Sofií a Alexandrou a od devíti už zahajuje první hodinu ve svém fitness centru v pražských Hodkovičkách. Odpoledne tráví s rodinou, nebo její diář zaplní účast na nejrůznějších akcích.

Večerní hodiny opět věnuje svým klientkám ve fitness a pak se vrací do role mámy. S desetiletým Filipem píše úkoly, chystá večeři, vykoupe dvojčata a uloží je k spánku. Až potom následuje zasloužený čas na „domácí pohodičku“  u vínka z Moravy s manželem Jindřichem. Někdy k dospěláckým hovorům pustí i syna Filipa.

 Těší se i na vánoční nákupy

„Na vánoční čas se letos opravdu těším. Poslední tři měsíce funguji sedm dní v týdnu, a tak se těším hlavně na čas strávený s rodinou a letos snad prvně i na předvánoční nákupy,“ řekla Hanka.

I když pro většinu lidí přináší předvánoční období spíše stres spojený s nákupem vánočních dárků a tlačenicemi, pro Hanku je to odpočinek.

„Letos prvně si nákupní horečku užiji, protože to bude opět změna od pracovního rytmu. A hlavně - mám spoustu nápadů, co Ježíšek přinese mým dětem. Holkám už jsou dva roky, takže si potrpí nejen na pěkné šatičky, ale i na různá pohybovala, jakými jsou například dětská odrážedla,“ svěřila se Kynychová.

Největším dárkem bude klid s rodinou

„Ze všeho nejvíc se ale těším na zimní toulky starou Prahou, nebo na procházky v okolí našeho domečku, kde je krásná příroda a klid. To bude můj největší vánoční dárek, který si ovšem musím dopřát sama,“ říká Kynychová.

Hned po Novém roce připravuje Hanka novou knížku z řady Tajemství životního stylu. Tentokrát půjde o příběhy lidí z různých profesí, kteří podcenili zdravou životosprávu a zadělali si na zdravotní potíže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám