Hlavní obsah

Petr Kotvald na Vánoce neexperimentuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce bude zpěvák Petr Kotvald (50) trávit se svou rodinou a doma. Už léta se snaží vytvořit atmosféru založenou na tradicích a zážitcích, které si přenesl do života od svých a manželčiných rodičů. A tak jsou na štědrovečerním stole tradiční pokrmy, ovoce a cukroví.

Foto: Profimedia.cz

Petr Kotvald

Článek

„Nepokoušíme se o žádné novoty. Pod živý stromek si nadělujeme dárky a poctivě je všechny rozbalujeme hned po večeři. Naděleno dostanou i kočky a pes, to se rozumí samo sebou. Patří přeci do rodiny,“ říká Kotvald.

Vánoce má podle svých vlastních slov moc rád a navíc jsou pro něj každoročně spojené s několika vánočními koncerty.

Mimo jiné pravidelně vystupuje o posledním adventu v pražském kostele Šimona a Judy – letos se jeho koncert uskuteční 18. prosince. Už 11. prosince se představí v Ostravě a 27. prosince v Jiříkově u Rumburka.

„Jsou to akustická představení s řadou špičkových hudebníků, plná krásné muziky a atmosféry, která mě dokáže inspirovat a motivovat na dlouhou dobu dopředu. Za tahle setkávání jsem nesmírně vděčný, je to nádherný konec roku,“ vyznává se zpěvák.

Do kamenných obchodů se letos vypraví Kotvaldovo CD nazvané Vánoce hrajou gloria s živým záznamem vánočního koncertu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám