Hlavní obsah

Geislerová, Vilhelmová a Butko otevřou už šestý vánoční bazar v Mokré čtvrti

Novinky, kaz
PRAHA

Již pošesté se Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová a Petr Serge Butko postaví za prodejní pult, aby prodejem originálních a vtipných dárků zpříjemnili Vánoce nejen návštěvníkům, ale hlavně potřebným. Vánoční bazar v Mokré čtvrti se uskuteční od pátku 19. do neděle 21. prosince v pražském divadle Disk v Karlově ulici 26.

Článek

Bazar začne v pátek 19. prosince a čas od 10 do 20 hodin je věnován šlechetným dárcům. Kdokoli může přinést do divadla Disk velkolepý dárek i drobnost. Přispět lze levnými drobnostmi, jako jsou korálky, skleničky, keramika, oblečení, bižuterie, ale i hodnotnými dary, například uměleckým dílem či starožitností.

„Přijímáme jak věcné, tak finanční dary všeho druhu a množství,“ vzkazují obě herečky a režisér.

Sobota 20. a neděle 21. prosince budou ve znamení celodenních prodejních večírků. Od 10 do 20 hodin se v divadle může zastavit každý, kdo zatouží po nevšedním vánočním dárku, vlídném slovu nebo skleničce něčeho ostřejšího. Společná práce pak vyvrcholí v pondělí 22. prosince od 20 hodin koncertem v pražském Lucerna Music Baru.

Snesitelná lehkost pití

„Mezi speciality letošního Bazaru bude patřit oddělení pro dospělé, kde mimo vzácných lihovin bude také možnost zahrát si poker, samozřejmě ve prospěch bazaru,“ prozradila Aňa Geislerová.

Další zpestření čeká na návštěvníky závěrečné párty Snesitelná lehkost pití, na které i letos vystoupí řada hvězd: Zuzana Stivínová, Jiří Korn, Ester Kočičková, Jiří Macháček, Matěj Ruppert, Nightwork, Iva Pazderková, All X a samozřejmě Aňa Geislerová, Tatiana Vilhelmová, Peter Serge Butko a další. Večer plný hudby, tance a zábavy bude letos ve stylu country.

Výtěžek letošního ročníku poputuje na konto Nadace Terezy Maxové, Klubu přátel dětí dětských domovů a pražského Domu světla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám