Hlavní obsah

Madonna nakoupila dárky milencovým dětem, dceři ne

LONDÝN

Madonna to se svým novým milencem myslí skutečně vážně. Alexe Rodrigueze už totiž považuje za součást své rodiny a hodlá se letos o Vánocích přes odpor své sokyně – Rodriguezovy manželky – sblížit s baseballistovými dcerami. Proto jim nakoupila pod stromeček dárky. Bizarní je, že se svými dětmi Vánoce neslaví.

Foto: Eric Gaillard , Reuters

Madonna

Článek

Madonna nakoupila drahé dárky tříleté Natashi a sedmiměsíční Elle Rodriguezovým. „Madge se cítí naprosto skvěle v roli matky. Také je jí jasné, jak to potěší Alexe, když mu ukáže svou pečovatelskou stránku. Vybrala proto malý červený kabátek z vlny značky Burberry a malé černé šatičky té samé značky pro Natashu," uvedl zdroj pro britský The Mirror.

"Ví dobře, že Alex tu značku ocení, i když malá Natasha si bude jen myslet, že jsou to krásné šaty. A pro Ellu objednala dětskou postýlku od Bonne Nuit a jeden z jejich stolků. Alex si velmi váží toho, když se někdo snaží,“ dodal.

Madona kvůli víře Vánoce neslaví

Madonna sama jako stoupenkyně tajné židovské nauky kabaly Vánoce ignoruje. Neslavila je po celou dobu manželství s Guyem Ritchiem a odmítala svátky dopřát i svým dětem. Guy ovšem letos hodlá tradiční anglické Vánoce uspořádat alespoň pro své dva syny a Madonnu i s její dcerou Lourdes přizval na znamení dobrých vzájemných vztahů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám