Hlavní obsah

OBRAZEM: Nadělte miláčkovi pod stromeček houpačku, klec či vodítko

Novinky, Karolina Zarzycká

Vánoce jsou již za dveřmi a vy stále nevíte co koupit vašemu miláčkovi? Překvapte ho vodítkem, novou klecí s houpačkou, zrcátkem a žebříkem, žertovným míčkem či pepito oblečkem s růžovým límcem. Váš opeřený, čtyřnohý a nakonec i dvounohý přítel budou v sedmém nebi.

Článek

Stará klec je vaší andulce už malá, nebo má omšelé zrcátko, v němž se ráda zhlíží? Neváhejte a udělejte jí radost novou, větší klecí. Pokud se s vámi nudí, pořiďte jí hračky, například barevnou houpačku a provazový žebřík. A vrcholného nadšení u papouška dosáhnete krásným novým bidýlkem.

:. Překvapte svého opeřeného kamaráda novým příbytkem. Foto: Exo-eko a

:. Ptačí doplňky jsou klasické, ale nápaditě provedené Foto: Exo - eko a Ferplast

Drobnosti pro kočku

Po celý rok dbáte na kvalitní výživu i vzhled vašeho hebkého kočičího mazlíčka. O Vánocích byste však měli darovat něco výjimečného. Pořiďte své kočce například misku se žertovnými motivy. Pokud se neustále škrábe o nohy stolu či o vaše lýtka, určitě by se jí hodilo nové škrabátko (o doplňcích pro zvířecí miláčky čtěte ZDE). Škrabátek je na trhu v různých tvarech a velikostech velký výběr. Vaše i kočičí nudné chvilky pak určitě vyřeší tunýlek a boudička, jako dělané pro hru na schovávanou.

:. Miska pro kočky na vodu i potravu. Foto: Alessi

:. Kočičí škrabadlo. Foto: Cat-Gato

:. Kočičí tunel a domeček s odpočívadlem. Foto: Exo - eco a Cat-Gato

I rybičky a hlodavci si zaslouží vánoční dárek

Rybičky ve vašem akváriu pomalu plavou bříšky vzhůru, netečně šťouchají do skla a potravy si ani nevšimnou? Oživte jim příbytek skalkou, veselou dekorací. Nadchněte je umělou květinkou.

Také myšky se rády zhoupnou na závěsné houpačce, fretky mají dokonce k dispozici velkou houpací síť, všechny hlodavce pak potěší souprava hraček.

:. Skalka do akvária a akvárium. Foto: Hagen a Aquael

:. Skalka do akvária a umělými rostlinkami Foto: Hagen

:. Houpačka pro fretky (Camon), domeček pro hlodavce (Hagen), plastový domeček pro hlodavce a soustava hraček pro hlodavce (Trixie)

Psí dárky pro malé i velké

Pejsek, který je znuděn obyčejnými míčky, na vás teď může vypláznout jazyk s balónkem schovaným v tlamě. Hafíci gaučáci mají zase na výběr z mnoha polštářků.

Originální vodítko je univerzálním dárkem pro všechna plemena, malá i velká. Růžové je zároveň i dárkem pro paničku, neboť se jí bude hodit k nové růžové kabelce a rukavičkám, které najde pod stromečkem.

Pro psí tuláky a večerní venčení se výborně hodí reflexní obojky. Labradoří páníčci zase obzvlášť ocení sběrač míčků, jenž jim ušetří bolavá záda od věčného ohýbání. A konečně pepito obleček, jímž by nepohrdl samotný Sherlock Holmes, s růžovým límcem udělá radost každému pudlíkovi a naháčovi.

:. Polštáře pro psy. Foto: Fatboy.com

:.Vodítko pro psy. Foto: Exo-eko

:. Svítící obojky pro psy. Foto: Baf-pet

:. Známky na obojek. Foto: Reddingo

:. Házeč míčků. Foto: Trixie

:. Obleček pro menšího psa. Foto: Exo-eko

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám