Hlavní obsah

Desítku nejhloupějších vánočních dárků vede ječící kuře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Internetové stránky stupid.com, které považují hledání opravdu pošetilých dárků za formu umění, představily druhý výroční seznam s desítkou nejhloupějších dárků pro rok 2008. V čele se umístily sada na opravu pánského spodního prádla či obamovský otvírák na konzervy nazvaný Yes, We Can, informovala agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Občas se objeví pod stromkem dárek, nad kterým jednoduše nelze skrýt rozpaky.

Článek

"Rok 2008 mohl být špatným rokem pro ekonomiku, ale byl skvělým rokem pro pitomost," prohlásil zakladatel serveru stupid.com Gary Apple. Podle něj bylo opravdu z čeho vybírat.

:.Zleva vítěz ankety: ječící kuře, otvírák Yes, we can a sada na opravu spodního prádla. Foto: www.stupid.com

Minulý rok se na seznamu objevily předměty jako louskáček ořechů Hillary Clintonové, ústní sprej s názvem Matka Tereza či příruční jmelí s přísavkou k upevnění na čelo.

Žebříček deseti nejhloupějších dárků

1. Ječící kuře: získalo "prestižní" cenu Nejotravnější hračka na světě.

2. Vánoční ozdoba Přerozdělení majetku: žádnou ozdobou vlastně není, protože oznamuje, že vaši dekoraci dostal někdo jiný, kdo ji potřebuje více.

3. Mini Guitar Hero: miniaturní verze populární hry Guitar Hero s patnácticentimetrovou kytarou, na které prý i přesto budete moci zaválet melodie skupin Queen, Nirvana či The Police.

4. Golfová tréninková pomůcka Potty Putter: proč se nudit na toaletě, když zde můžete trénovat závěrečné údery na jamku? Potty Putter má prý všechno, co člověk potřebuje pro vzrušující golfový turnaj, aniž by musel vstát z toalety. V balení je minihůl pro hru na jamkovišti, praporek na označení jamky, dva golfové míčky a samozřejmě jamkoviště s bezúdržbovým povrchem.

5. Bonbóny s příchutí japonského křenu wasabi: chuť je prý, oproti původnímu očekávání serveru, vynikající.

6. Sada na opravu mužského spodního prádla: v těchto těžkých dobách nevyhazujte staré trenýrky či slipy, ale opravujte je, zní reklama na tuto "vychytávku". Podle ní jde o šikovnou a levnou soupravu, s jejíž pomocí dáte snadno do pořádku již nevzhledné spodky.

7. Obamovský otvírák nazvaný Yes We Can: při každých volbách se objeví nějaké zajímavé produkty, ale tento prý patří mezi ty nejpodivnější. Reuters píše, že otvírák, který sází na heslo Obamovy kampaně "Ano, můžeme", může znamenat skutečný poklad pro příznivce budoucího amerického prezidenta. Otvírák by mohl také potěšit srdce nejednoho lingvisty, protože tato kuchyňská pomůcka využívá slovní hříčku. Slovo "can" v angličtině znamená moci, ale i plechovka.

8. Kravata s návodem: pokud máte problémy s vytvořením toho správného uzlu na kravatě, bude tato vázanka přesně pro vás. Návod je vytištěný přímo na lícové straně. Za pár vteřin po šesti jednoduchých krocích budete stejný elegán jako americký herec George Clooney, píše Reuters.

9. Kalendář psích hovínek pro rok 2009: na každý měsíc nádherná krajina či jiný dech beroucí obraz, pokaždé ale s psími exkrementy. Nechutné? Jistě, ale kontrast mezi krásnými fotografiemi a výkaly je prý pozoruhodný.

10. Budík s tanečnicí u tyče: už žádné buzení protivným zvoněním budíku. Když je čas vstávat, začne hrát hudba, rozbliká se diskotéková světla a vnadná tanečnice se začne nakrucovat kolem tyče.

:. Zobrazení měsíce září, února a prosince v kalendáři psích exkrementů pro rok 2009. Foto: www.stupid.com

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám