Hlavní obsah

Britney přišla o roli Panenky Marie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Na konci minulého roku se v titulcích na stránkách novin objevil filmový producent Philippe Rebboah, který právě oznámil svůj záměr obsadit tehdy chaotickou Britney Spearsovou ve své připravované filmové satiře Sweet Baby Jesus. Všechno je ale nakonec jinak.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová si nakonec Panenku Marii ve filmu nezahraje.

Článek

Natáčení má v Betlémě sice v lednu 2009 opravdu začít, ale Britney Spearsová (26) při tom nebude.

„Přečetla si scénář, opravdu se jí líbil a postavu Marie si chtěla zahrát,“ sdělil Rebboah magazínu Tarts. „V Evropě ji nepronásledují skandály tak, jako v Americe, a já vím, že by odvedla dobrou práci. Jenže lidé byli tak moc proti, že se Britney ocitla pod silným tlakem. Potom začaly všechny ty problémy s její rodinou, a tak jsme se společně dohodli, že to není dobře načasované.“

Film situovaný do 70. let minulého století se točí kolem těhotné devatenáctileté dívky, která si není jistá otcem svého dítěte a chystá se dítě porodit v Betlémě právě na Štědrý den. Právě v té době se spekuluje o tom, že se blíží příchod druhého Ježíše Krista.

Tom Green (37), bývalý manžel Drew Barrymorové (33), bude představitelem postavy jménem Joe, přítele Marie. Další role obsadí komediální herečka Lily Tomlinová (69) a syn Pierce Brosnana (55) Sean (25).

Výměna představitelky Marie ale způsobila výrazné zpoždění v natáčení. Produkce se až nyní rozhodla vsadit na skutečnou herečku. Jde o 22letou Alison Pillovou, která se zřejmě zvýrazní ve filmu Milk, jenž v prosinci v Americe přichází do kin.

Nicméně stále existuje možnost, že se Britney přece jenom bude na filmu podílet. „Britney scénář tak oslovil, že jsme se dohodli, že napíše a zazpívá závěrečnou píseň,“ dodal Rebboah. "Styl sedmdesátých let tvoří ústřední melodie filmu. Nechceme od ní nic náboženského, ale něco, co zachytí krásu tohoto příběhu,“ upřesnil producent.

Reklama

Související témata:

Související články

Eminem se chystá o Vánocích vydat nové album

Eminem je zpět ve studiu a pracuje na svém novém albu, jež vydá opět po čtyřech letech. Právě na Eminemovo konto si dělal legraci komik Chris Rock, když řekl,...

Výběr článků

Načítám