Hlavní obsah

Vánoční píseň George Michaela bude ke stažení na internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský zpěvák George Michael má pro své fanoušky vánoční dárek: budou si moci volně stáhnout z internetu jeho poslední nahrávku - December Song (I Dreamed of Christmas).

Článek

Vánoční novinka bude k dispozici na Michaelových stránkách a dalších digitálních záznamech na Štědrý den. Jde o první sváteční píseň tohoto zpěváka od roku 1984, kdy se skupinou Wham! nahrál vánoční hit Last Christmas.

Na svém posledním srpnovém koncertu Michael svým fanouškům tuto píseň slíbil. Zároveň řekl, že vyjde s cover verzí písně Feeling Good, kterou proslavila Nina Simoneová.

Podle společnosti, která sbírá licenční poplatky pro hudebníky a skladatele, je Last Christmas skupiny Wham! nejhranější sváteční písní v britských rádiích za posledních pět let.

Mezi dalšími interprety, jejichž sváteční písně patří k nejhranějším, jsou například Bruce Springsteen se svou verzí písničky Santa Claus is Coming to Town nebo Mariah Carey se skladbou All I Want for Christmas is You comes.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám